Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Bedste Ladeboks Elbil: Vi har undersøgt markedet for ladbokse til elbiler og udvalgt de bedste, så hvis du er på udkig efter en ladestander til hjemmet, så læs med.

Ladestander til hjemmet

Du har elbilen, nu er det bare med at få den ladet op. I denne artikel får du vores bud på den bedste ladeboks til elbilen. Uanset om du kigger efter en ladeboks uden abonnement eller en aftale med eller uden installation, så har vi fundet de bedste bud.

Bedste Ladeboks Elbil
BEDSTE LADELØSNING

LOOAD LADELØSNING

  • Lavet i Norge, til nordisk klima
  • Passer til alle elbiler og hjem
  • Mulighed for at beholde nuværende elselskab eller skifte til Looads
  • Spar penge ved kun at betale for faktisk elforbrug. Refusion af elafgiften på opladninger
BEDSTE LADELØSNING FOR DE FLESTE

I takt med at elbiler bliver mere og mere udbredte, stiger behovet for effektive, pålidelige og fremtidssikrede ladeløsninger. Uanset om du er en førstegangskøber af en elbil, en erfaren bruger eller en virksomhed, der ønsker at tilbyde opladning til kunder og medarbejdere, er valget af den rette ladeboks afgørende. En ladeboks skal ikke kun opfylde dine nuværende behov, men også være forberedt på fremtidens teknologiske fremskridt og ændringer i elmarkedet.

I denne artikel vil vi gennemgå og anmelde tre af de mest populære ladeløsninger på markedet i dag: Zaptec Go fra Looad, Charge Amps Aura 22 kW, og DEFA Power 22 kW. Vi vil se nærmere på deres funktioner, fordele og ideelle anvendelser for at hjælpe dig med at træffe et informeret valg, der passer til dine behov og præferencer.

Hurtigt overblik over de anmeldte ladeløsninger

Looad ladeløsning med Zaptec Go Zaptec Go fra Looad er kendt for sin driftsikkerhed og avancerede teknologi. Denne ladeboks er kompatibel med alle elbiler og tilpasser automatisk sin opladning til bilens kapacitet, hvilket sikrer effektivitet og sikkerhed. Med sin kompakte størrelse og lave vægt er den både diskret og let at installere. Looad tilbyder også en omfattende servicepakke, der inkluderer professionel installation, 24/7 support og refusion af elafgift. 

Charge Amps Aura 22 kW Charge Amps Aura 22 kW er en kraftfuld ladeboks, der kan oplade to biler samtidigt. Den er fremstillet af holdbart genbrugt aluminium og har et elegant svensk industrielt design. Med avancerede funktioner som dynamisk belastningsbalancering og cloud-tjeneste, tilbyder den en fremtidssikret og effektiv opladningsløsning. Charge Amps Aura er ideel til husstande med flere elbiler og ejendomme med højt elforbrug.

DEFA Power 22 kW DEFA Power 22 kW er en robust ladeboks designet til det nordiske klima, der klarer ekstreme temperaturer. Den tilbyder dynamisk belastningsbalancering og omkostningseffektiv opladning med PowerSmart-funktionen, der optimerer ladetider baseret på elpriser. Med en intuitiv app og display, 5 års garanti og avanceret teknologi som OCPP 2.0.1, er DEFA Power et fremragende valg for både private og kommercielle brugere.

Konklusion Når du vælger en ladeløsning til din elbil, er det vigtigt at overveje både nuværende og fremtidige behov. Zaptec Go, Charge Amps Aura 22 kW og DEFA Power 22 kW er alle stærke kandidater, der tilbyder unikke fordele og funktioner. Ved at vælge den rigtige ladeboks kan du sikre en pålidelig og effektiv opladning af din elbil, samtidig med at du drager fordel af de nyeste teknologiske fremskridt og energibesparelser.

1

LOOAD LADELØSNING

Looad Ladeløsning

Anmeldelse af Looad ladeløsning med Zaptec Go ladeboks

Når det kommer til ladeløsninger til elbiler, er der mange faktorer at overveje, herunder kompatibilitet, sikkerhed, bekvemmelighed og omkostningseffektivitet. Looad ladeløsningen med Zaptec Go ladeboksen, der er lavet i Norge, synes at ramme alle de rette punkter som den typiske danske elbil-ejer har brug for når det gælder en ladeløsning. Her er et nærmere kig på, hvad denne ladeløsning tilbyder.

Zaptec Go: Testvinder ladeboks

Looad udbyder Zaptec Go i deres ladeløsning, en ladeboks, der er kompatibel med alle elbiler og boliger. Ladeboksen justerer intelligent sin maksimale opladning til din bils kapacitet, hvilket sikrer en effektiv opladningsproces. Det betyder, at uanset hvilken elbil du har, kan du være sikker på, at Zaptec Go vil levere optimal opladning.

Sikkerhed i højsædet: Ladeboksen er certificeret efter de højeste sikkerhedsstandarder, hvilket giver ro i maven. I en tid, hvor elektriske installationer konstant udvikler sig, er det afgørende at have en løsning, der prioriterer sikkerhed.

Fremtidssikret og teknologisk opdateret Med indbygget Wi-Fi og 4G LTE-M forbindelse er Zaptec Go altid online og opdateret med de nyeste funktioner og softwareopdateringer. På den måde forbliver din ladeboks som ny og kan kommunikere hurtigt med Looad Go-appen.

Kompakt og let Zaptec Go’s design er både diskret og funktionelt. Med en vægt på kun 1,3 kg er den 80% mindre og lettere end mange andre ladebokse på markedet, hvilket gør den let at installere og passe ind i forskellige hjemmemiljøer.

Looad: Hvad får man i deres komplette ladeløsning?

Fleksibel el-aftale Med Looad kan du vælge at beholde dit nuværende elselskab eller skifte til Looad’s attraktive el-aftale uden abonnement. Dette giver fleksibilitet og mulighed for at tilpasse dit elforbrug til dine personlige præferencer.

Betal kun for dit forbrug En af de store fordele ved Looad er, at du kun betaler for det reelle elforbrug. Du kan tidsindstille opladningen, så den oplader, når strømmen er billigst. Dette hjælper med at reducere omkostningerne ved opladningen af din elbil.

Professionel installation og service Looad tilbyder professionel installation af Zaptec’s kvalitetsladeboks. Installationen inkluderer alt fra kørsel til og fra installationsadressen, montering og tilslutning til en grundig gennemgang af ladeboksen og Looad Go-appen. Denne omhyggelige tilgang sikrer, at din ladeboks fungerer optimalt fra dag ét.

Looad Connect serviceaftale Med Looad Connect får du en omfattende serviceaftale, der inkluderer dansk telefonsupport 24/7, udvidet garantiperiode og en servicetekniker på stedet, hvis der opstår hardwarefejl. Derudover får du refusion af elafgiften, hvilket betyder, at du får penge retur hver måned for den strøm, du bruger til opladning af din elbil.

Looad Go App Den brugervenlige Looad Go-app giver dig fuld kontrol over dine opladninger. Du kan nemt indstille opladningen til at foregå i perioder, hvor strømmen er billigst, og appen hjælper dig med at optimere din elregning ved at justere opladningstiderne.

Konklusion

Looad ladeløsningen med Zaptec Go ladeboksen er ideelt for de fleste husstande, der har elbil. Med fokus på sikkerhed, effektivitet og brugervenlighed, samt fleksible el-aftaler og omfattende support, så er det en stressfri løsning til en økonomisk stærk pris. 

Fordele

BRUGERKOMMENTARER

LOOAD LADELØSNING

2

Charge Amps Aura 22 kW

Charge Amps Aura 22 kW Anmeldelse

Charge Amps Aura 22 kW ladeløsningen står som en suveræn løsning for husejere, der har to elbiler. Med muligheden for at oplade to biler samtidig slipper man for uheldige situationer i dagligdagen, hvor man står med to elbiler uden meget strøm, men kun én oplader. Samtidig kan man også udnytte, at man kan oplade begge biler, når det elprisen er billigst. 

Ideelle husstande og brugere for Charge Amps Aura 22 kW:

  • Familier med flere elbiler:

    • Muligheden for at oplade to biler samtidigt gør den ideel til familier med mere end én elbil eller plug-in hybrid.
  • Ejendomme med høj elforbrug:

    • Egnede til boliger eller bygninger med højt elforbrug, hvor belastningsbalancering kan forhindre overbelastning af elnettet.
  • Miljøbevidste husstande:

    • Fremstillet af genbrugt aluminium og med støtte til fremtidens bil-til-netværk-teknologi, som understøtter bæredygtige energiløsninger.

Fordele

brugerkommentarer

Charge Amps Aura 22 kW

3

DEFA Power 22 kW

DEFA Power 22 kW anmeldelse

DEFA Power 22 kW ladeboks er en kraftfuld og avanceret ladeløsning designet til at imødekomme behovene hos moderne elbilsejere. Selvom vi måske ikke har de samme kolde vintre som vi havde engang, så er den dog stadig designet, så den kan modstå de vejrudfordringer vi har i Norden, og ikke f.eks. sydpå. 

Med Defa får man en kraftig ladeløsning og det lange kabel gør den ideel for husstande med flere elbiler eller plug-in hybrider. Og den er perfekt for dem, der ønsker at optimere deres el-forbrug og reducere opladningsomkostninger med PowerSmart-funktionen, der gør det muligt at reducere ladning i perioder med højere el-priser. Det er hvad vi kalder smart!

Fordele

Brugerkommentarer

DEFA Power 22 kW

Hvilken ladestander er billigst?

I denne test er Zaptec Go den billigste ladestander. Men når man overvejer hvilken ladestander, der passer bedst til ens behov, er det vigtigt at se ud over prisen på selve ladeboksen og tage en række andre faktorer i betragtning:

  1. Antal biler der skal oplades:

    • Hvis du har brug for en ladestander til to biler, kan Charge Amps Aura 22 kW være en bedre løsning, da den kan oplade to biler samtidigt med op til 22 kW pr. outlet. Selvom den er dyrere end Zaptec Go, kan den være mere praktisk og økonomisk i det lange løb.
  2. Ekstraudstyr og funktioner:

    • Overvej hvilket ekstraudstyr og hvilke funktioner du har brug for. For eksempel tilbyder DEFA Power 22 kW avancerede funktioner som dynamisk belastningsbalancering og PowerSmart-funktionen, der kan hjælpe med at reducere opladningsomkostninger ved at optimere ladetider baseret på elpriser.
  3. Installation og support:

    • Zaptec Go fra Looad inkluderer en omfattende servicepakke med professionel installation, 24/7 support og refusion af elafgift, hvilket kan give ekstra værdi og tryghed. Det er vigtigt at overveje omkostningerne ved installation og den support, du får med ladestanderen.
  4. Fremtidssikring:

    • Hvis du ønsker en ladestander, der er fremtidssikret med de nyeste teknologier, kan DEFA Power 22 kW være et godt valg. Den er forberedt til bil-til-net-teknologi og OCPP 2.0.1, hvilket sikrer, at du kan udnytte fremtidige teknologiske fremskridt.
  5. Robusthed og holdbarhed:

    • Overvej det miljø, hvor ladestanderen skal installeres. DEFA Power 22 kW er designet til at modstå ekstreme temperaturer fra -50 til +85 grader, hvilket gør den ideel til det nordiske klima.
  6. Design og æstetik:

    • Charge Amps Aura 22 kW har et elegant svensk industrielt design og er fremstillet af holdbart genbrugt aluminium, hvilket kan være en vigtig faktor, hvis æstetik og miljøvenlighed er vigtige for dig.

Selvom Zaptec Go er den billigste ladestander i denne test, bør du nøje overveje dine specifikke behov og prioriteringer, før du træffer en endelig beslutning. De ekstra funktioner, support og fremtidssikring kan ofte opveje en højere initial omkostning og give bedre værdi over tid.

Er det bedst at eje eller leje Ladeboks?

Når det kommer til spørgsmålet om at eje eller leje en ladeboks, såsom Zaptec Go, anbefaler vi, at man køber den. Her er nogle af de vigtigste grunde til, hvorfor det ofte er bedre at købe fremfor at leje:

  1. Langsigtet økonomisk fordel:

    • Engangsinvestering: Når du køber en ladeboks, betaler du kun én gang, hvilket ofte viser sig at være billigere i længden sammenlignet med løbende lejeomkostninger.
    • Ingen månedlige udgifter: Ved køb slipper du for de månedlige lejeomkostninger, hvilket kan være en økonomisk fordel over tid, især hvis du planlægger at bruge ladeboksen i mange år.
  2. Ejerskab og kontrol:

    • Fuld kontrol over enheden: Når du ejer ladeboksen, har du fuld kontrol over dens brug, opdateringer og vedligeholdelse. Du kan tilpasse den efter dine behov uden at skulle bekymre dig om udlejerens restriktioner.
    • Frihed til opgraderinger: Som ejer kan du frit vælge at opgradere eller ændre din ladeboks, når du ønsker det, uden at skulle involvere en udlejer.
  3. Øget værdi af ejendommen:

    • Tilføjelse af permanent infrastruktur: En installeret ladeboks kan øge værdien af din ejendom, hvilket kan være en fordel, hvis du overvejer at sælge dit hus i fremtiden. En permanent opladningsløsning er attraktiv for potentielle købere, der ejer elbiler.
  4. Ingen lejekontrakt eller bindingsperiode:

    • Fleksibilitet: Når du ejer, er du ikke bundet af en lejekontrakt, og du kan undgå eventuelle gebyrer for tidlig opsigelse eller bindinger, der ofte følger med lejeaftaler.
  5. Mulighed for skattefradrag og refusioner:

    • Skattefordele: Afhængigt af lokale skatteregler kan der være skattefradrag eller andre økonomiske incitamenter for ejere af ladebokse.
    • Refusion af elafgift: Hos Looad får du refusion af elafgiften hver måned, hvilket kan gøre det mere økonomisk attraktivt at eje ladeboksen.
  6. Stabilitet og pålidelighed:

    • Ingen afhængighed af udlejer: Når du ejer ladeboksen, er du ikke afhængig af udlejerens vedligeholdelse eller kundeservice, hvilket kan variere i kvalitet og tilgængelighed.
    • Langvarig garanti: Køb af en ladeboks som Zaptec Go inkluderer ofte en omfattende garanti, der sikrer, at du er dækket mod potentielle fejl og problemer i mange år frem.

Hvad er forskellen på 11 kW og 22 kW?

Når man overvejer en ladestander til sin elbil, er en af de vigtigste faktorer at tage højde for ladeeffekten, som typisk måles i kilowatt (kW). To almindelige muligheder er ladestandere med 11 kW og 22 kW. Her er de vigtigste forskelle mellem dem:

  1. Ladehastighed:

    • 11 kW: En ladestander med 11 kW kan oplade en elbil hurtigere end en almindelig husholdningsstikkontakt, men langsommere end en 22 kW ladestander. Det er stadig en effektiv løsning til de fleste daglige opladningsbehov, især hvis bilen oplades natten over.
    • 22 kW: En ladestander med 22 kW kan oplade bilen dobbelt så hurtigt som en 11 kW ladestander. Dette er særligt nyttigt for dem, der har brug for hurtigere opladningstider, såsom erhvervsbrugere eller husstande med flere elbiler.
  2. Opladningstid:

    • 11 kW: Tiden det tager at fuldt oplade en bil afhænger af batteriets størrelse, men en grov tommelfingerregel er, at en 11 kW ladestander kan levere omkring 50-60 km rækkevidde per time.
    • 22 kW: Med en 22 kW ladestander kan du forvente at få omkring 100-120 km rækkevidde per time. Dette reducerer den samlede opladningstid betydeligt sammenlignet med en 11 kW ladestander.
  3. Elektrisk installation:

    • 11 kW: Kræver typisk en 3-faset installation med en 16 ampere sikring. Dette er ofte lettere at implementere i de fleste hjem uden større opgraderinger af det elektriske system.
    • 22 kW: Kræver en 3-faset installation med en 32 ampere sikring, hvilket kan kræve en opgradering af husets elektriske system. Dette kan medføre ekstra omkostninger og besvær.
  4. Fremtidssikring:

    • 11 kW: Kan være tilstrækkelig for de fleste nuværende elbiler og daglige kørselsbehov. Det kan dog blive en begrænsning, hvis fremtidige biler får større batterier, der kræver hurtigere opladning.
    • 22 kW: Er mere fremtidssikret og kan håndtere de større batterier og hurtigere opladningskrav, som fremtidige elbiler kan have.

Forbrugertesten.dk er et gratis annoncefinansieret online forbrugermagasin, som har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det rette produkt til den rette pris via vejledning og inspiration i værdiskabende, sponsorerede artikler.
Udvælgelsen af produkterne sker på baggrund af analyser og research, og artiklerne inkluderer produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre læser

Scroll to Top