Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Fatbikes Bedst i Test: Find de fedeste el-cykler med store fede brede dæk, såkaldte fatbikes, lige her!

S8 fatbike elcykel
S8 elektrisk fatbike

S8 Elcykel - Den Bedste Fatbike!

 
  • Fatbike Bedst i Test
  • 25 km/t (op til 50 km/t via app)
  • 20 tommer hjul med 4 tommer brede dæk 
  • Over 55 km rækkevidde pr. opladning
TILBUD: SPAR 1.500 KR LIGE NU!

Fatbike Bedst i Test 2024:

Læs mere om de bedste fatbikes herunder:

S8 fatbike elcykel

S8 Elektrisk Fatbike
Spar 1.500 kr lige nu!

El-Cykel GoRunner C7

GoRunner C7 Fatbike
Foldbar Fatbike
Spar 30% lige nu!

ENGWE M20 Fatbike

ENGWE M20 Fatbike
Spar 1.200 kr lige nu!

ENGWE EP-2 PRO 250W

ENGWE EP-2 PRO
Spar 26% lige nu!

Når du skal vælge den bedste fatbike el-cykel, er der flere afgørende faktorer, der spiller ind for at sikre den ultimative køreoplevelse for dig. Uanset om du planlægger at køre gennem sne, sand, kuperet terræn eller bare rundt i nabolaget, er det vigtigt at finde en model, der passer til dig og dine dine behov.

I denne guide gennemgår vi de bedste fatbike el-cykler på markedet lige nu, så du nemt kan finde den perfekte kombination af kraft, stabilitet, design og komfort til dine eventyr.

1

S8 Elektrisk Fatbike

Anmeldelse af Fatbiken S8 Elcykel

Er du på udkig efter en elektrisk fatbike, der kombinerer både fed stil, kraft, design og komfort? Den elektrisk Fatbike S8 gør det hele – og mere til! Denne fatbike er designet til både hverdagskørsel og udfordrende eventyr, og med sin kraftige motor og brede dæk kan du tackle enhver rute uden problemer. Med en høj ydeevne og avanceret teknologi er S8 fatbiken det oplagte valg for dig, der søger en elektrisk cykel i topklasse.

Kraftfuld motor og lang rækkevidde:
S8 fatbiken er udstyret med en imponerende 1000W baghjulsmotor, der gør det muligt at nå hastigheder på op til 50 km/t. Det gør den ideel til både hurtige ture gennem byen og off-road eventyr. Med det kraftige 48V 25Ah lithiumbatteri får du desuden en rækkevidde på over 55 km pr. opladning, hvilket giver dig friheden til at køre længere uden bekymringer. 

Stabile dæk og sikker kørsel: 
En af de store fordele ved S8 er dens brede 20 tommer dæk der er hele 4 tommer brede, som sikrer en stabil og behagelig kørsel på alle typer terræn. Uanset om du kører på grus, sand eller ujævne stier, får du en jævn og komfortabel oplevelse. De hydrauliske skivebremser giver dig optimal kontrol og sikkerhed, selv ved højere hastigheder, så du kan bremse præcist og trygt i alle situationer.

Smarte funktioner og avanceret display:
S8 fatbiken kommer også med en række smarte funktioner, der gør kørslen endnu mere komfortabel og sjov. Det avancerede LCD-display holder dig opdateret om hastighed, batteriniveau og andre vigtige kørselsdata, så du altid har fuld kontrol. Med app-integration kan du også justere cyklens indstillinger og følge med i dens ydeevne, hvilket gør din kørsel mere personlig og optimeret.

Solidt design og høj komfort:
S8 fatbikens ramme er lavet af en let, men robust aluminiumlegering, der sikrer både holdbarhed og smidighed. Med 7 gear og et drejningsmoment på 60-70 Nm får du kraften til at forcere selv de stejleste bakker uden problemer. Cyklen er desuden ergonomisk designet med et komfortabelt sæde og håndtag, så du kan nyde lange ture uden at føle ubehag.

Tilbehør, alt du har brug for:
S8 el-cyklen leveres med alt det nødvendige tilbehør, inklusive en oplader og værktøjssæt, så du er klar til at tage på vejen med det samme. Det slanke, sorte design giver et moderne og stilrent look, der gør fatbiken lige så visuelt tiltalende som funktionel.

Konklusion:
S8 Elektrisk Fatbike er den ultimative elcykel til dig, der ønsker en kraftfuld, stabil og alsidig cykel til både bykørsel og off-road eventyr. Med sin kraftige motor, lange rækkevidde og brede fat dæk kan du være sikker på at få en cykeloplevelse i verdensklasse. Tilføj de smarte funktioner og det robuste design, og du har en elcykel, der virkelig skiller sig ud på markedet.

Kort sagt: Hvis du vil have en elektrisk fatbike, der leverer både på stil og ydeevne, er S8 det perfekte valg!

Fordele

Det siger køberne

2

GoRunner C7 Fatbike

Anmeldelse af GoRunner C7 Elektrisk Fatbike

Hvis du leder efter en elcykel, der kombinerer kraft, komfort og et cool urbant design, så er GoRunner C7 Fatbike en rigtig god løsning. Med sin kraftfulde 250W motor, foldbare design og brede fatbike-dæk er den perfekt til både daglig pendling og weekendens eventyr i naturen. Uanset om du skal fra A til B i byen eller køre på ujævne stier, klarer denne elcykel det hele med stil!

Designet til bylivet og terrænet:
GoRunner C7 er udstyret med store 20″ hjul og 4″ brede offroad-dæk, hvilket sikrer en stabil og komfortabel kørsel uanset underlaget. Det flotte “Greydust”-design giver cyklen et urbant look, mens det foldbare stel gør det nemt at pakke cyklen sammen og tage den med i bilen, i sommerhuset eller på toget. Den vejer kun 28 kg, men kan bære en maksimal belastning på 150 kg – ideelt til både daglig transport og sjov på stierne.

Kraftfuld og effektiv:
Cyklen er udstyret med en 250W baghjulstrukket motor, der nemt får dig op i en fart på op til 25 km/t, hvilket gør det lovligt at køre på offentlige veje. Med en rækkevidde på op til 60 km pr. opladning og et aftageligt 48V 10Ah batteri, kan du pendle uden bekymringer om at løbe tør for strøm. Den fulde opladning tager 4-6 timer.

Høj sikkerhed og komfort:
Med affjedring både foran og bagpå, samt mekaniske Tektro-skivebremser på begge hjul, får du maksimal kontrol og komfort, selv på ujævne veje. Støddæmperne foran kan endda låses, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse køreoplevelsen efter underlaget. Derudover sørger LED-lys for og bag samt reflekser for, at du er synlig og sikker, når du kører i mørke.

Nem at betjene og vedligeholde:
C7 Fatbike kommer med et brugervenligt LCD-display, hvor du kan følge med i din hastighed, batteristatus og skifte mellem de 5 forskellige motorassist-niveauer. Cyklen har desuden Shimano 7-gear, så du nemt kan tilpasse farten til terrænet. Og hvis der opstår problemer, tilbyder GoRunner et dansk værksted og service i Køge – så hjælp er altid lige i nærheden.

Konklusion:
GoRunner C7 Fatbike er ikke bare en elcykel – det er en kombination af urban stil, kraftfuld ydeevne og høj komfort. Den foldbare konstruktion og de store fatbike-dæk gør den perfekt til både bylivet og eventyrlige ture i terrænet. Med en række smarte funktioner og et lækkert design er det svært ikke at blive begejstret for denne fede elcykel. Hvis du søger en pålidelig og alsidig el-cykel, der gør transporten både sjov og nem, er GoRunner C7 det oplagte valg!

Fordele

Det siger kunderne

GoRunner C7 Fatbike

3

ENGWE M20 Fatbike

Anmeldelse af ENGWE M20 Fatbike

Er du på udkig efter en elcykel, der kombinerer rå power, komfort og et eventyrligt design? Så er ENGWE M20 Fatbike præcis hvad du har brug for. Med den kraftige 750W motor, dobbelte batterimuligheder og fede fatbike-dæk, er denne elcykel skabt til både daglig transport og offroad-eventyr. Uanset om du kører gennem byens gader eller udforsker naturen, leverer ENGWE M20 en utrolig køreoplevelse. Cyklen fås desuden i 3 farver.

Designet til eventyr og komfort:
ENGWE M20 er udstyret med store 20″ hjul og 4″ brede fatbike-dæk, som sikrer en stabil og sikker kørsel – uanset om du kører på asfalt eller grus. Det sporty og moderne design giver cyklen et robust udtryk, mens den lette aluminiumsramme gør den nem at håndtere. Med dobbelte støddæmpere – hydrauliske støddæmpere foran og luftstød bagpå – er du sikret en super komfortabel tur, selv på de mest ujævne stier.

Kraftfuld motor og imponerende rækkevidde:
Cyklen drives af en 750W motor, som kan levere en peak på op til 1000W. Den kraftige motor gør det nemt at accelerere og du kan uden problemer tackle stigninger på op til 20 grader. Hastigheden er sat til 25 km/t, hvilket gør den lovlig at bruge på offentlige veje, men du har mulighed for at låse hastigheden op, hvis du vil have ekstra fart på i private omgivelser.

Med op til 120 km rækkevidde ved dual-batteriversionen, kan du køre langt uden bekymringer om at løbe tør for strøm. Har du kun behov for én batteripakke, giver det stadig imponerende 60 km rækkevidde med pedalassistance. Batterierne er nemme at tage af og oplade, så du altid er klar til næste tur.

Sikkerhed og ydeevne i topklasse:
ENGWE M20 er ikke kun kraftfuld – den er også sikker. Med mekaniske skivebremser på både for- og baghjul får du præcis og effektiv bremsekraft, selv i nødsituationer. Og med dual LED-forlygter og baglygter kan du trygt køre i mørke, velvidende at du er synlig for andre trafikanter.

Derudover giver det brugervenlige LCD-display dig mulighed for at holde styr på din hastighed, batteriniveau og distance. Med Shimano 7-gear kan du nemt tilpasse din kørsel til forskellige terræner, hvad enten du kører på flad vej eller stejle bakker.

Konklusion:
ENGWE M20 Fatbike er den perfekte elcykel til dem, der ønsker kraft, komfort og en eventyrlig køreoplevelse. Med sin kraftige motor, lange rækkevidde og robuste design er denne elcykel skabt til både pendling og offroad-eventyr. Hvis du vil have en elcykel, der kan tage dig længere, hurtigere og mere komfortabelt, er ENGWE M20 et fantastisk valg!

Fordele

Det siger køberne

4

MATE X Fatbike

Anmeldelse af MATE X Fatbike

MATE X er mere end bare en el-elcykel – den er en oplevelse! Med sit stilfulde design, kraftige motor og foldbare stel, er det en el-cykel, der kombinerer funktionalitet og urban æstetik på den mest imponerende måde. Uanset om du pendler gennem byen eller udforsker naturens mere ujævne terræn, leverer MATE X en pålidelig og komfortabel køreoplevelse, der gør enhver tur til en fornøjelse.

Design og komfort til enhver tur:
MATE X imponerer med sit robuste stel i 6061 aluminium, som både er let og holdbart. Cyklen er designet med en affjedring foran og bagpå, hvilket gør den perfekt til både bykørsel og mere udfordrende off-road eventyr. Uanset om du kører på asfalt eller grusstier, sørger de store 20″ hjul og de solide 4 tommer dæk for stabilitet og komfort hele vejen. Den foldbare funktion er en bonus, der gør det let at tage cyklen med i bilen eller opbevare den, når pladsen er trang. Cyklen fås i 3 farver.

Kraftfuld ydeevne og stor rækkevidde:
MATE X er udstyret med en kraftig baghjulsmotor, der yder 55 Nm i drejningsmoment, og den kan køre op til 25 km/t med motorassistance. Dette giver dig den nødvendige kraft til at tage bakker med lethed, og den indbyggede walk-assist gør det nemt at skubbe cyklen, hvis det skulle blive nødvendigt. Med et imponerende 630Wh batteri får du op til 100 km på en enkelt opladning, hvilket gør den perfekt til både lange ture og daglige pendlingsruter. Opladningstiden er kort, så du hurtigt er klar til næste tur.

Sikkerhed og kontrol i topklasse:
Med MATE X får du også en høj grad af sikkerhed. De hydrauliske Tektro skivebremser sikrer en hurtig og pålidelig bremsekraft, uanset om du kører i byen eller på glatte underlag. Cyklen er også udstyret med 8 udvendige Shimano gear, der giver dig mulighed for at justere din hastighed og modstand efter terrænet.

Perfekt til både daglig transport og eventyr:
MATE X er ikke kun til byens gader – den er skabt til at klare alle slags terræn. Med affjedring både foran og bagpå, kan du nemt tage den med ud på eventyr i naturen, uden at gå på kompromis med komforten. Det foldbare design gør det desuden nemt at pakke cyklen sammen og tage den med dig, uanset hvor du skal hen. Cyklen vejer ca. 28 kg, men kan bære op til 150 kg, hvilket gør den både robust og alsidig.

Konklusion:
MATE X er en Fatbike der kombinerer det bedste fra bykørsel og terræneventyr. Med sin kraftige motor, lange rækkevidde og komfortable affjedring får du en cykel, der leverer på alle fronter. Uanset om du skal pendle til arbejde eller udforske naturens stier, er MATE X det perfekte valg til enhver tur.

EGENSKABER

DET SIGER BRUGERNE

5

ENGWE EP-2 PRO FATBIKE

Anmeldelse af ENGWE EP-2 PRO FATBIKE

ENGWE EP-2 PRO Fatbike forener cool stil, imponerende ydeevne og alsidighed i en ideel løsning for de fleste der leder efter en fatbike. Med dens kraftfulde 250W motor, robuste design og brede fatbike-dæk, er denne elcykel perfekt til både bykørsel og ture i naturen. Uanset om du pendler gennem byen eller udforsker skovstier, leverer ENGWE EP-2 PRO en kørselsoplevelse i topklasse. Cyklen findes i 3 farver.

Kraft og hastighed i særklasse:
Med en 250W baghjulsmotor og et drejningsmoment på 55 Nm, får du masser af kraft til at tackle alt fra stejle bakker til modvind. Den har en tophastighed på 25 km/t, men kan låses op til hele 42 km/t, hvis du vil opleve endnu mere fart. Uanset hvor du kører, vil du nyde den jævne og kontrollerede kørsel takket være de store 20” x 4.0 dæk, der sikrer stabilitet på både asfalt og ujævnt terræn.

Batterikapacitet til længere ture:
ENGWE EP-2 PRO er udstyret med et kraftfuldt 48V 13Ah batteri, der giver en imponerende rækkevidde på op til 120 km med pedalassistance. Dette gør cyklen ideel til længere ture, hvor du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for strøm. Batteriet er aftageligt, så du kan nemt tage det med indenfor for opladning, eller oplade det direkte på cyklen. Den fulde opladning tager cirka 6,5 timer.

Fleksibilitet og brugervenlighed:
ENGWE EP-2 PRO tilbyder tre forskellige køretilstande, så du kan vælge mellem fuld elektrisk kørsel, manuel pedalkørsel eller en kombination af begge dele. Med de fem forskellige effektniveauer kan du tilpasse elassistance til netop din kørestil og behov. Det intuitive LCD-display viser tydeligt din hastighed, batteriniveau og de forskellige indstillinger, så du altid har kontrol over cyklens præstation.

Sikkerhed og komfort i fokus:
For din sikkerhed er cyklen udstyret med mekaniske skivebremser både for og bag, som giver pålidelig bremsekraft under alle forhold. De stødabsorberende komponenter sørger for, at du får en behagelig og stabil kørsel, selv på ujævne veje. Med Shimano 7-gear systemet kan du desuden nemt skifte gear, så du altid har den rette hastighed til din tur.

Robust og foldbart design:
Denne fatbike er bygget i en let og holdbar aluminiumslegering, der både gør cyklen stærk og modstandsdygtig overfor rust og korrosion. Det foldbare stel gør det nemt at tage cyklen med på farten – uanset om du skal have den med i bilen eller opbevare den på begrænset plads. ENGWE EP-2 PRO vejer omkring 30 kg, men kan bære en maksimal ryttervægt på 150 kg, hvilket gør den velegnet til alle typer brugere.

Konklusion:
ENGWE EP-2 PRO Fatbike er en alsidig, kraftfuld og stilfuld elcykel, der leverer en fantastisk køreoplevelse uanset terræn. Med sin imponerende rækkevidde, fleksible køreindstillinger og robuste design er det svært at finde en bedre elcykel til prisen. Hvis du søger en pålidelig elcykel, der gør både daglig pendling og eventyrlige ture sjovere og nemmere, så er ENGWE EP-2 PRO et oplagt valg!

EGENSKABER

DET SIGER BRUGERNE

FAQ - Mest stillede spørgsmål:

1. Hvad er en fatbike?
En fatbike er en type cykel, der er udstyret med brede dæk (typisk ca 4 tommer), hvilket giver øget stabilitet og greb på bløde eller ujævne overflader som sand, sne og mudder.

2. Hvad bruges fatbikes til?
Fatbikes er ideelle til off-road kørsel, herunder strande, skove og sne. De kan også bruges til bykørsel og pendling, da de tilbyder en behagelig og stabil kørsel.

3. Kan jeg bruge en fatbike på almindelige veje?
Ja, fatbikes kan bruges på almindelige veje. Deres brede dæk giver en stabil kørsel, selv på asfalt.

4. Hvordan påvirker de brede dæk cyklens hastighed?
De brede dæk kan gøre fatbikes lidt langsommere på hårde overflader sammenlignet med almindelige cykler, men de giver også bedre greb og stabilitet på bløde underlag.

5. Er fatbikes tunge?
Fatbikes kan være tungere end standardcykler på grund af de brede dæk og robust konstruktion. Vægten varierer, men de fleste fatbikes vejer mellem 20 og 40 kg.

6. Kan jeg få en fatbike som elcykel?
Ja, mange fatbikes fås som elcykler, hvilket gør det lettere at tackle bakker og lange afstande.

7. Hvad er fordelene ved at køre på en fatbike?
Fatbikes tilbyder en behagelig kørsel, forbedret stabilitet, bedre greb på ujævne overflader og mulighed for at køre i udfordrende terræn.

8. Hvordan vedligeholder jeg en fatbike?
Regelmæssig rengøring af dæk og ramme, smøring af kæden og kontrol af dæktryk er vigtigt. Sørg også for at tjekke bremserne og gearene.

9. Hvilke størrelser findes fatbikes i?
Fatbikes fås i forskellige stelstørrelser for at passe til forskellige højde og kropstyper. Det er vigtigt at vælge en størrelse, der passer til dig for optimal komfort.

10. Hvor meget koster en fatbike?
Priserne på fatbikes varierer afhængigt af mærke, model og specifikationer. Du kan finde fatbikes fra omkring 7.000 kr. til over 10.000 kr. for højere kvalitet og funktioner.

Forbrugertesten.dk er et gratis annoncefinansieret online forbrugermagasin, som har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det rette produkt til den rette pris via vejledning og inspiration i værdiskabende artikler.
Udvælgelsen af produkterne sker på baggrund af analyser og research, og artiklerne inkluderer produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre læser

Scroll to Top