Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gokart til børn: Stor guide! Find den rette gokart til dit barn!

FormulaGokartDrifter
BEDSTE GOKART TIL BØRN

Formula Gokart Drifter II 24V 15km/t

 
  • Perfekt for 4-6-årige eller for 3-årige at “vokse” med
  • To 24 V motorer
  • Justér længden i takt med at dit barn vokser!
  • Kommer med fjernbetjening, så du som voksen kan kontrollere gokarten, indtil dit barn selv kan styre
  • Brugervægt op til 30 kg.
VORES TOPVALG

Gokart til børn: Er du på udkig efter en gokart til dit barn eller barnebarn og ved du ikke, hvilken du skal vælge? Vi har i denne artikel udvalgt 5 gokarts som vi mener er de bedste gokarts til børn. Til hver anmeldelse kan du se hvilken aldersgruppe gokarten henvender sig til, så der er noget for enhver.

Gokart Bedst i Test 2024

Læs mere om de bedste gokarts til børn herunder:

FormulaGokartDrifter

Formula Gokart Drifter II 24V 15km/t
Velegnet til: 3-6 år

MercedesGokartTilBoern

Mercedes Benz Gokart m. Gummihjul
Velegnet til: 3-6 år

BergPoliceGokart

BERG Buzzy Police Gokart
Aldersgruppe 2 til 5 år

BERG-GO2-gokart

Berg Go2 Gul
Aldersgruppe 10 til 30 måneder

Gokart Traktor

Gokart: Falk Traktor med vogn
Aldersgruppe 3 til 7 år

1

Formula Gokart Drifter II 24V 15km/t

Anmeldelse af Formula Gokart Drifter II 24V 15km/t

Design og funktionalitet: Formula Gokart Drifter II fra Azeno er en sjov og justerbar gokart til børn, der tilbyder både fart og drift-funktion. Med en topfart på 15 km/t er det en gokart, der leverer spænding, men stadig er sikker for børn fra 3 år og op. Et af de smarteste træk ved denne gokart er, at den kan justeres i længden, så den kan vokse med barnet (113-130 cm). Dette gør den brugbar i flere år, hvilket er et stort plus for forældre. Justerbare speeder og bremser sikrer også, at den kan tilpasses forskellige aldre og størrelser.

Køreegenskaber: Denne gokart er velegnet til kørsel på asfalt og har drifterhjul bagpå, der giver mulighed for at lave sjove og kontrollerede drifts. Med 2 kraftige 24V-motorer og 2 fremadgående gear kan barnet få en rigtig køreoplevelse. Gummihjul foran giver stabilitet, og det bløde sæde sikrer komfort på turen.

Sikkerhed: En vigtig sikkerhedsfunktion er den medfølgende fjernbetjening, som giver forældre mulighed for at have kontrol over gokarten, indtil barnet selv har fuld forståelse for at køre. Dette er en stor fordel, især for de yngste brugere. Gokarten er designet med en maksimal belastning på 30 kg, hvilket passer til de fleste børn op til 6-7 år.

Ekstra funktioner: Der er også indbygget musik og horn, hvilket tilføjer lidt ekstra sjov til køreoplevelsen. Den samlede vægt på 26 kg gør den robust, men stadig håndterbar for forældre.

Konklusion: Azeno Formula Gokart Drifter II 24V er et fremragende valg for børn, der elsker fart og sjov. Den justerbare længde og de forskellige sikkerhedsfunktioner gør den til en langtidsholdbar investering, der kan tilpasses barnets vækst. Kombinationen af drift-funktion, justerbare elementer og fjernbetjening gør den til et sikkert og underholdende valg for både børn og forældre.

Fordele

Det siger køberne

Formula Gokart Drifter II 24V 15km/t

2

Mercedes Benz Gokart m. Gummihjul

Anmeldelse af Mercedes Benz Gokart m. Gummihjul

Design og kvalitet: Mercedes Benz Gokarten skiller sig ud med et elegant og stilrent design, der lever op til Mercedes-brandets ry. Denne gokart er bygget med fokus på både æstetik og funktionalitet, og det officielle Mercedes-logo understreger kvaliteten. Med en robust metalramme er den designet til at være holdbar og stabil under kørsel.

Køreegenskaber: Gokarten er udstyret med rigtige gummihjul, hvilket forbedrer både køreegenskaber og komfort, da de giver bedre vejgreb og mindre støj sammenlignet med plastik- eller hårde hjul. Den har friløb, hvilket betyder, at du kan køre både fremad og bakke uden problemer.

Justerbarhed og komfort: Sædet kan justeres i 3 positioner, hvilket gør det nemt at tilpasse gokarten til børn i alderen 3-6 år med forskellige højder. Det sportslige sæde sikrer samtidig, at børnene sidder behageligt under kørslen.

Sikkerhed: Mercedes Benz Gokarten er udstyret med en håndbremse, som giver børnene en sikker måde at stoppe hurtigt og kontrolleret. Den robuste konstruktion sikrer stabilitet, og gummihjulene forbedrer ikke kun komforten, men også sikkerheden, da de giver bedre kontrol på forskellige overflader.

Konklusion: Denne Mercedes Benz Gokart er et fremragende valg for børn i alderen 3-6 år (max 7 år), der ønsker en gokart med stil, komfort og gode køreegenskaber. Den justerbare sædeposition, gummihjulene og den solide metalramme gør den til en gokart, der kan holde i flere år og tilbyde sjov og sikker kørsel. Gokarten kombinerer flot design med funktionalitet, hvilket gør den til et luksuriøst valg for forældre, der ønsker det bedste for deres børn.

Fordele

Det siger kunderne

Mercedes Benz Gokart m. Gummihjul

3

BERG Buzzy Police Gokart

Anmeldelse af BERG Buzzy Police Gokart

Design og funktionalitet: BERG Buzzy Police Gokarten er designet til børn i alderen 2-5 år og har et spændende politi-tema med sirenelys og lydeffekter. Med 4 hjul tilbyder den en højere stabilitet sammenlignet med trehjulede gokarts, hvilket gør den både sikker og sjov at køre. Den er udstyret med en lydboks, der har fire forskellige lydeffekter, hvilket gør oplevelsen endnu mere interaktiv for barnet.

Køreegenskaber: Buzzy Police er en pedalgokart, der kan køre både frem og tilbage, hvilket giver barnet fleksibilitet og kontrol. En vigtig funktion er, at pedalerne ikke er koblet direkte til rattet, hvilket betyder, at fødderne forbliver stille på pedalerne, når barnet styrer, og det giver en mere kontrolleret og glidende kørsel. Gokarten har et Direct Drive System, som gør det nemt at træde i pedalerne og giver en intuitiv og hurtig køreoplevelse.

Dæk og stabilitet: De EVA-dæk, der er lavet af højteknologisk skum, er lige så holdbare som gummidæk, men de kan ikke punktere eller miste luft. Gokarten har en svingaksel, der hjælper med at holde den stabil, selv når der køres på ujævnt terræn. Dette giver et ekstra niveau af komfort og sikkerhed, hvilket gør det muligt for barnet at køre sikkert i alle situationer.

Sikkerhed og justerbarhed: Gokarten har et justerbart sæde, som kan indstilles i tre positioner, hvilket gør den velegnet til børn i forskellige aldre og størrelser. Den er designet til at vokse med barnet, så det kan bruge den i flere år. Med en maksimal belastning på 30 kg kan den bære børn op til 5 år uden problemer.

Ekstra funktioner: Politi-temaet er et stort plus, da det inkluderer lys og lydeffekter, som giver barnet en autentisk oplevelse som en lille politibetjent. Sirenelysene gør det muligt for barnet at blive set på afstand, og de fire forskellige lyde giver ekstra sjov, når barnet leger.

Konklusion: BERG Buzzy Police Gokart er et fremragende valg for de mindste børn, der vil have sjov med at køre sikkert og stabilt. Med politilys, lydeffekter og et flot design er det både en underholdende og lærerig oplevelse. De holdbare EVA-dæk og den stabile 4-hjuls konstruktion sikrer, at barnet kan køre komfortabelt og sikkert i mange år. Det justerbare sæde gør den til en gokart, som kan vokse med barnet, og det lette design gør den nem at håndtere for både børn og forældre.

Fordele

Det siger køberne

BERG Buzzy Police Gokart

4

Berg Go2 Gul

Anmeldelse af Berg Go2 Gul

Design og funktionalitet: BERG GO² er en innovativ kombination af en gåbil og en pedalgokart, designet til små børn fra 10 måneder til 2,5 år (30 måneder). Denne model gør det muligt for børn at begynde med at løbe og skubbe sig frem med fødderne ved at folde pedalerne op. Når de har mestret det, kan pedalerne foldes ned, så de kan begynde at lære at træde i pedalerne, hvilket gør overgangen fra gåbil til pedalgokart glidende og sjov.

Køreegenskaber: BERG GO² er udstyret med fire hjul, som giver fremragende stabilitet, hvilket er vigtigt for de mindste børn, der stadig udvikler deres balance og motorik. Den stabile konstruktion gør det svært for børn at vælte, selv når de lærer at styre og træde i pedalerne. Modellen er let nok til at blive brugt både indendørs og udendørs, og dens kompakte design gør det nemt at manøvrere rundt om møbler.

Dæk og stabilitet: De fire EVA-dæk er lydløse og kan ikke punktere, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug. Dækkene sikrer også, at børn kan køre uden at forstyrre andre, hvilket gør det perfekt til indendørs brug, hvor lyd kan være et problem.

Sæde og komfort: Det teksturerede sæde er designet, så børn kan sidde komfortabelt uden at glide, selv når de sidder længere tilbage. Dette giver mulighed for, at børnene kan vokse med køretøjet, da sædet er designet til at give fleksibilitet i forhold til barnets størrelse. Den ergonomiske udformning af gokarten gør det behageligt for børn at køre i længere tid ad gangen.

Motorisk udvikling: BERG GO² er et fantastisk redskab til at fremme børns motoriske færdigheder. Ved at starte med at bruge benene til at skubbe sig frem og senere lære at træde i pedalerne, hjælper den børn med at udvikle deres koordinations- og balanceevner. Denne tidlige træning af motorikken giver dem et godt fundament for fremtidige fysiske aktiviteter.

Konklusion: BERG GO² er en alsidig og brugervenlig køremaskine for de mindste, der gør det nemt for dem at udvikle deres motoriske færdigheder. Med dens stabile konstruktion, holdbare EVA-dæk og praktiske design kan børn nemt skifte fra en gåbil til en pedalgokart, alt imens de har det sjovt. Den er ideel til brug både indendørs og udendørs, og dens lave vægt og kompakte design gør den nem at håndtere. BERG GO² er et fremragende valg til de yngste børn, der ønsker at udforske verden på en sikker og underholdende måde.

EGENSKABER

DET SIGER BRUGERNE

5

Gokart: Falk Traktor med vogn

Anmeldelse af Falk Traktor med vogn

Design og funktionalitet: Falk Traktor med vogn New Holland er en realistisk pedalreplika af den berømte New Holland T8-model, designet til børn i alderen 3-7 år. Denne traktor giver de små eventyrere mulighed for at lege både gartner og landmand ved at transportere materialer som sand, blade, jord og sten i den medfølgende trailer. Traktoren har et robust rat med et manuelt horn, som gør det sjovt og engagerende for børn at lege udendørs.

Køreegenskaber: Traktoren er pedaldrevet, hvilket betyder, at børn selv skal træde i pedalerne for at bevæge sig fremad. Det hjælper med at styrke deres motorik og koordinationsevner, samtidig med at det giver en autentisk køreoplevelse. Pedalsystemet er nemt at bruge, hvilket gør det til en god start for børn, der ønsker at lære at køre med et større legetøjskøretøj.

Trailer og praktisk brug: En af de store fordele ved denne traktor er den medfølgende trailer, som kan fastgøres og fjernes let. Traileren har sidepaneler, der gør den velegnet til at transportere materialer, hvilket fremmer børns fantasi og evne til at lege selvstændigt. Den er ideel til børn, der kan lide at efterligne voksne og udføre praktiske opgaver som at flytte ting rundt i haven eller på legepladsen.

Konstruktion og holdbarhed: Traktoren er 100% fremstillet i Frankrig og bygget med fokus på holdbarhed og sikkerhed. Materialerne er robuste nok til at modstå udendørs leg i mange timer og forskellige vejrforhold. Med en solid konstruktion kan traktoren tåle at blive brugt på grus, græs eller andre udendørs overflader uden at gå i stykker. Den vejer 12,5 kg, hvilket gør den stabil nok til at børn kan køre sikkert, men samtidig let nok til, at forældre kan flytte den, hvis nødvendigt.

Sikkerhed og komfort: Denne pedaltraktor er designet med børns sikkerhed i tankerne. Den har en stabil konstruktion, der giver sikker kørsel på ujævne overflader. Rattet med det manuelle horn tilføjer et sjovt element, som børn elsker, og samtidig er det uden batteri, hvilket gør vedligeholdelsen nemmere for forældre.

Konklusion: Falk Traktor med vogn New Holland er et fantastisk valg for børn, der elsker at lege udendørs og være aktive. Med den praktiske trailer, kan børn udvikle deres fantasi og motoriske færdigheder, mens de leger. Traktoren er robust, sikker og nem at bruge, og den giver timevis af underholdning, især for børn, der er interesseret i landbrug eller konstruktionsarbejde.

EGENSKABER

DET SIGER BRUGERNE

Falk Traktor med vogn New Holland

FAQ - Mest stillede spørgsmål:

1. Hvilken alder er gokarten velegnet til?

Gokarts er typisk designet til specifikke aldersgrupper, og det er vigtigt at vælge en model, der passer til barnets alder og højde. Der findes gokarts til børn helt ned til 2 år (som BERG Buzzy) og op til 12 år eller mere. Sørg for at tjekke producentens aldersanbefaling for at sikre, at gokarten er sikker og passende.

2. Hvordan ved jeg, om gokarten er sikker?

Sikkerhed er afgørende. Gokarten bør have funktioner som:

  • En robust ramme
  • Stabile hjul (fire hjul er mere stabile end tre)
  • Bremser
  • CE-mærkning eller overholdelse af sikkerhedsstandarder Læs producentens specifikationer for at sikre, at gokarten er sikker for dit barns alder og færdigheder.

3. Er gokarten let at betjene for små børn?

Ja, mange gokarts er designet med børn i tankerne og har enkle pedaler og styresystemer, som børn kan håndtere. For de mindste (2-3 år) kan man overveje gokarts som BERG GO², hvor pedalerne kan foldes op, så børnene først kan skubbe sig frem og senere lære at træde i pedalerne.

4. Er det nødvendigt med beskyttelsesudstyr som hjelm og knæbeskyttere?

Selvom mange gokarts har lav hastighed, er det altid en god idé at bruge beskyttelsesudstyr som en hjelm, især hvis barnet kører uden opsyn eller på hårde overflader. Dette reducerer risikoen for skader ved uheld.

5. Skal gokarten bruges indendørs eller udendørs?

Nogle gokarts kan bruges både indendørs og udendørs, mens andre er designet specifikt til én af delene. Gokarts med lydløse EVA-dæk (som BERG Buzzy og GO²) er ideelle til indendørs brug, fordi de ikke larmer eller efterlader mærker på gulvet. Udendørs gokarts har ofte større og mere robuste dæk til terræn som græs og grus.

6. Hvordan vedligeholder jeg en gokart?

Gokarts kræver minimal vedligeholdelse. For pedaldrevne modeller skal du blot sørge for, at kæderne (hvis nogen) er smurt og dæk er intakte. Nogle modeller, som BERG Buzzy, har EVA-dæk, der ikke kræver luft og aldrig punkterer, hvilket gør dem nemme at vedligeholde.

7. Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse gokart?

Tjek produktets mål og sammenlign det med barnets højde og alder. Nogle gokarts har justerbare sæder og pedaler (f.eks. BERG Buzzy og Formula Gokart Drifter II), så de kan vokse med barnet. Det er en god idé at vælge en model, som barnet kan vokse i, for at forlænge dens brugstid.

8. Hvor hurtigt kan en elektrisk gokart køre?

Elektriske gokarts, som Formula Gokart Drifter II, kan typisk nå hastigheder på op til 15 km/t, hvilket er tilpas hurtigt til at være sjovt, men sikkert for børn. For de mindste børn anbefales lavere hastigheder, og mange elektriske gokarts har forældre-styrede fjernbetjeninger for ekstra sikkerhed.

9. Kan gokarten justeres, så den passer til forskellige børns størrelser?

Ja, mange gokarts har justerbare sæder og pedaler. F.eks. kan Formula Gokart Drifter II’s længde justeres, så den passer til børn i forskellige højder. Dette giver længere brugstid, da barnet kan vokse med gokarten.

10. Er en pedaldrevet eller elektrisk gokart bedst for mit barn?

Valget afhænger af barnets alder og præferencer. Pedaldrevne gokarts er gode for yngre børn (2-5 år), da de styrker motorik og koordination. Elektriske gokarts er sjove for ældre børn (4+ år), da de giver en følelse af fart og autonomi. Forældre bør overveje, hvor meget kontrol barnet har over køretøjet, samt om gokarten passer til det område, hvor den skal bruges.

Forbrugertesten.dk er et gratis annoncefinansieret online forbrugermagasin, som har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det rette produkt til den rette pris via vejledning og inspiration i værdiskabende artikler.
Udvælgelsen af produkterne sker på baggrund af analyser og research, og artiklerne inkluderer produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre læser

Scroll to Top