Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Ildbord Bedst i Test: Find det bedste ildbord til din bolig lige her!

ATONE ildbord
ATONE ILDBORD
Smukt bord til god pris!

ATONE ILDBORDET

 
  • Ildbord Bedst i Test i 2024
  • Findes i 3 farver
  • Dansk design og topkvalitet
  • Solid og holdbar konstruktion
ATONE ILDBORD – BEDST I TEST 2024

Ildbord Bedst i Test 2024:

Læs mere om de bedste ildborde herunder:

ATONE ildbord

ATONE ildbord
Bedste til prisen

KAYA oak ildbordet

KAYA ildbord
Lækkert rundt bord

Kvadratisk Gaspejs Ildbord - Teak

Happy Cocooning ildbord i Teak

Når du skal vælge det bedste ildbord til din terrasse eller have, er der flere vigtige faktorer at overveje for at skabe de perfekte rammer for udendørs hygge. Uanset om du ønsker at forlænge sommeraftenerne med varme eller skabe en indbydende stemning til dine gæster, er det afgørende at finde et ildbord, der passer til både dine behov og din stil.

I denne guide gennemgår vi de bedste ildborde på markedet lige nu, så du let kan finde det rette bord, der kombinerer design, funktionalitet og kvalitet til dit udendørs rum.

1

ATONE ildbordet

Anmeldelse af ildbordet ATONE

Hvis du leder efter det perfekte samlingspunkt til hyggelige udendørs stunder, så er ATONE ildbordet svaret. Med sit enkle og elegante design, vil dette ildbord løfte enhver terrasse til et nyt niveau af stil og funktionalitet. Det tidløse look kombineret med den aflang brænder giver et unikt og moderne udtryk, som vil imponere dine gæster og skabe en behagelig atmosfære – uanset om det er sommer eller vinter.

Design og kvalitet i højeste klasse:
ATONE er produceret i Danmark med fokus på kvalitet og holdbarhed. Bordet er fremstillet af glasfiberarmeret beton, som giver det et råt og moderne look. Hver enkelt bordplade er unik og bærer små karakteristiske kendetegn, der opstår naturligt under produktionen. Dette sikrer, at du får et ildbord, som ikke bare er funktionelt, men også er en æstetisk tilføjelse til dit udendørs rum.

Perfekt til hyggelige stunder:
Det aflange design og den brede brænder skaber en fantastisk flammeeffekt, der kan nydes fra alle vinkler. Bordet er ideelt til at samle venner og familie rundt om, hvad enten I vil grille skumfiduser, nyde varmen eller bare slappe af med et glas vin under aftenhimlen.

Holdbart og vejrbestandigt:
Med en vægt på 90 kg og en solid konstruktion er ATONE skabt til at kunne stå ude året rundt. Bordpladen er behandlet med en sæbe-coating, der beskytter mod smuds og den glasfiberarmerede beton gør det modstandsdygtigt over for alt slags vejr. Dette sikrer, at du kan nyde dit ildbord i mange år fremover, uden at skulle bekymre dig alt for meget om vedligeholdelse.

Simpel og sikker brug:
ATONE kommer med en praktisk gasslange og dekorationsglas, der giver et smukt, klart lys. Med en 250 cm lang gasslange har du fleksibilitet til at placere bordet, hvor det passer dig bedst på terrassen, samtidig med at det er sikkert og let at bruge.

Konklusion:
ATONE ildbordet er ikke bare en varmekilde – det er et designikon, der bringer hygge og samvær ind i din udendørs indretning. Hvis du ønsker at forlænge den danske udendørssæson og skabe unikke, uforglemmelige øjeblikke med dem, du holder af, er ATONE ildbordet det oplagte valg. Det er mere end et bord – det er en investering i hygge og kvalitet.

Fordele

Det siger køberne

2

KAYA Oak ildbordet

Anmeldelse af KAYA Oak ildbordet

Hvis du ønsker at skabe et smukt og indbydende samlingspunkt på din terrasse, er KAYA Oak ildbordet den perfekte løsning. Med sit elegante, runde design og naturlige træfinish, bringer dette ildbord en unik kombination af stil og varme til ethvert udendørs område. Det tidløse design gør, at KAYA Oak ikke blot er et ildbord, men et statement-piece, der vil imponere dine gæster og give mange hyggelige stunder, hvad enten det er på lune sommeraftener eller kolde vinterdage.

Design og kvalitet i særklasse:
KAYA Oak er skabt med øje for både æstetik og funktionalitet. Bordet er lavet af glasfiberarmeret beton, der kombinerer det rå look fra beton med varme og det naturlige element som træ. Hvert bord er unikt og har små særpræg i overfladen, hvilket gør, at du får et ildbord, som er helt dit eget. Samtidig sikrer materialernes kvalitet, at bordet er både solidt og holdbart, så du kan nyde det i mange år fremover.

Perfekt til sociale sammenkomster:
KAYA Oak er ikke bare et dekorativt element – det er skabt til at være centrum for hygge. Den runde form gør det ideelt til at samle venner og familie omkring flammerne. Uanset om I sidder og nyder et måltid, varmer jer ved ilden eller blot slapper af med et glas vin, skaber dette ildbord den perfekte atmosfære til enhver anledning.

Modstandsdygtigt og vejrbestandigt:
KAYA Oak er designet til at kunne klare alt slags vejr, takket være den robuste glasfiberarmerede beton og den særlige overfladebehandling, der beskytter mod smuds og vejrskader. Det er ikke blot et bord til én sæson – det er et ildbord, der kan stå på terrassen hele året rundt, og som med tiden vil udvikle en smuk patina, der kun forstærker dets karakter.

Nem og sikker betjening:
Dette ildbord er ikke bare smukt – det er også yderst funktionelt. Gasflasken er smart skjult i bordets sokkel, hvilket gør det både praktisk og stilrent. Med den medfølgende gasslange og dekorationsglas, er det let at installere og bruge. KAYA Oak er designet med sikkerhed for øje, så du kan føle dig tryg, selv når bordet er tændt omkring børn eller kæledyr.

Konklusion:
KAYA Oak ildbordet er den perfekte kombination af skandinavisk design, kvalitet og funktionalitet. Hvis du ønsker at tilføje elegance, varme og hygge til dit udendørs miljø, er dette ildbord det oplagte valg. Det er en investering, der vil skabe rammerne for mange uforglemmelige øjeblikke – både på varme sommerdage og kølige vinteraftener.

Fordele

Det siger kunderne

3

UNITY ildbordet

Anmeldelse af UNITY ildbordet

Leder du efter et elegant og funktionelt ildbord, der kan samle venner og familie til hyggelige stunder udendørs? Så er UNITY ildbordet det perfekte valg. Med sit stilrene design og imponerende størrelse skaber det en varm og indbydende atmosfære på enhver terrasse.

Design og funktionalitet i harmoni:
UNITY ildbordet er en smuk kombination af moderne design og praktisk funktionalitet. Det aflange bord måler 200 cm i længden, hvilket giver rigelig plads til at placere stole rundt om og nyde ildens varme og lys. Den lange brænder på 95 cm skaber en fantastisk flammeeffekt, som kan nydes fra alle vinkler. Uanset om du vil skabe et hyggeligt spiseområde eller blot ønsker en varmende flamme til aftenerne, er UNITY ildbordet en oplagt løsning.

Solid konstruktion med danske rødder:
Fremstillet af glasfiberarmeret beton, er UNITY ildbordet både robust og vejrbestandigt. Hver bordplade er håndlavet i Danmark og har små unikke karakteristika, der opstår naturligt i produktionen, såsom farveforskelle og små lufthuller. Dette gør hvert bord helt unikt og tilføjer et personligt præg til din udendørs indretning.

Fleksibilitet og praktisk brug:
UNITY består af to dele: en solid sokkel og en bordplade. Soklen har en lågefunktion, der gør det nemt at skifte gasflasken, som diskret placeres inde i soklen. Dette design giver ikke blot et rent og stilfuldt look, men gør også bordet praktisk og brugervenligt.

Minimal vedligeholdelse – Maksimal nydelse:
Med en vægt på 200 kg (100 kg for både top og bund) er UNITY designet til at modstå vind og vejr. Bordet er sæbebehandlet, hvilket beskytter mod smuds og sikrer, at det holder sig smukt i mange år fremover. Betonens patina udvikler sig over tid, men med korrekt vedligeholdelse kan farvenuancer og overfladens kvalitet bevares.

Konklusion:
UNITY ildbordet er det perfekte valg, hvis du ønsker et stilfuldt, funktionelt og holdbart samlingspunkt til din terrasse. Det forener dansk design, kvalitet og håndværk med moderne funktionalitet, hvilket gør det til en ideel investering i udendørs hygge. Med UNITY kan du forlænge de danske sommeraftener og skabe uforglemmelige stunder med dem, du holder af.

Fordele

Det siger køberne

4

AURA ildbord

Anmeldelse af AURA ildbordet

Når du søger efter et stilfuldt og funktionelt ildbord, er AURA et fremragende valg. Dette elegante bord med sin enkle og tidløse design skaber en hyggelig atmosfære, der indbyder til lange sommeraftener med venner og familie. Med en længde på 148 cm og en bredde på 79 cm er AURA ideelt til udendørs brug, hvor det vil fungere som et centralt samlingspunkt på enhver terrasse.

Elegance og funktionalitet i én pakke:
AURA er designet med en rund brænder i den ene ende, der ikke kun tilfører varme, men også en visuelt tiltalende flamme, der lyser op i mørket. Det symmetrisk loungebord passer perfekt ind i enhver udendørs indretning og fungerer som en stilfuld og funktionel løsning til sociale sammenkomster. Den praktiske gasslange, der måler 250 cm, giver dig fleksibilitet til at placere bordet, hvor det passer bedst.

Unik beton kvalitet:
Hver AURA bordplade er håndlavet af glasfiberarmeret beton, hvilket giver et råt men stilrent udtryk. De små unikke karakteristika, såsom lufthuller og farveforskelle, er med til at gøre hvert bord helt særligt. Bordet er behandlet med en sæbe-coating, som beskytter mod smuds og gør vedligeholdelse enkel. Det er vigtigt at bemærke, at beton, ligesom alle naturmaterialer, vil patinere over tid, men korrekt vedligeholdelse kan holde dette på et minimum.

Dansk design og produktion:
AURA ildbordet er et stolt eksempel på dansk design og håndværk. Produceret i Brørup, går der et grundigt kvalitetskontrolsystem forud for, at dit bord bliver sendt af sted. Deres dygtige medarbejdere har gennemgået omfattende oplæring for at sikre, at hvert enkelt bord lever op til Ildbordets høje standarder for kvalitet og holdbarhed.

Sikker og nemt i brug:
AURA leveres med dekorationsglas, der tilføjer et elegant touch, samt gasslangen, der sikrer en sikker og enkel tilslutning. Med en vægt på 90 kg står AURA solidt på jorden, hvilket gør det til en pålidelig løsning, der kan stå ude året rundt.

Konklusion:
AURA ildbordet er mere end blot et funktionelt møbel – det er et stilfuldt designelement, der bringer hygge og varme til dit udendørs liv. Hvis du ønsker at skabe uforglemmelige stunder med dine nærmeste, er AURA ildbordet det perfekte valg. Gør din terrasse til et sted for samvær og glæde, og invester i AURA – et bord, der kombinerer kvalitet, design og funktionalitet i én smuk pakke.

EGENSKABER

DET SIGER BRUGERNE

5

Happy Cocooning ildbord i teak

Anmeldelse af Happy Cocooning ildbordet

Hvis du drømmer om at tilføje en varm, stilfuld og hyggelig atmosfære til din terrasse, have eller altan, er det kvadratiske gaspejs-ildbord fra Happy Cocooning i teaktræ det ideelle valg. Med sit moderne og elegante design er dette ildbord ikke bare en praktisk varmekilde, men også et smukt element, der forvandler ethvert udendørsområde til et luksuriøst samlingspunkt.

Eksklusivt design i teaktræ:
Rammen af det kvadratiske ildbord er lavet af flot teaktræ, der giver bordet et sofistikeret og tidløst udtryk. Teaktræets varme farve og naturlige struktur tilføjer en eksklusiv dimension, som vil komplementere enhver udendørs indretning – om det er i haven, på terrassen eller endda en større altan. Bordets kompakte størrelse på 76×76 cm gør det nemt at placere, mens højden på 40 cm sikrer, at det passer perfekt til loungemøbler og afslapningsområder.

Fantastiske flammer og justerbar varme:
Hjertet af ildbordet er den runde gasbrænder, der leverer en imponerende varmeeffekt på op til 19,5 kW. De levende flammer skaber en hyggelig og varm atmosfære, som straks får dine gæster til at føle sig velkomne. Flammerne kan let reguleres ved hjælp af det integrerede kontrolpanel, så du altid har den perfekte balance mellem varme og stemning. Og med de medfølgende lavasten og dekorationstræ får flammerne et endnu mere naturligt og æstetisk look.

Let at bruge – Kun gasflasken mangler:
En af de store fordele ved dette gaspejs-ildbord er dets brugervenlighed. Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte en almindelig gasflaske (5 kg, 10 kg eller 11 kg), og så er du klar til at tænde flammerne. Gasflasken tilsluttes via den 250 cm lange gasslange, som sikrer, at du kan placere flasken diskret ved siden af bordet. Hvis du ønsker at gemme gasflasken helt væk, kan du tilkøbe en gasflaskeskjuler for et mere strømlinet look.

Holdbart og vejrbestandigt:
Selvom ildbordet er designet til at se stilfuldt og indbydende ud, er det også bygget til at kunne klare det danske vejr. Det rustfrie stål og træmaterialerne er både slidstærke og modstandsdygtige over for elementerne. Som en ekstra beskyttelse medfølger der et praktisk PVC-cover, som du kan lægge over ildbordet, når det ikke er i brug. Dette sikrer, at dit ildbord holder sig flot og funktionsdygtigt i mange år fremover.

Fleksibilitet og anvendelsesmuligheder:
Happy Cocoonings kvadratiske ildbord er perfekt til både mindre og større udendørsarealer. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning på en lille altan eller forvandle en stor terrasse til et socialt samlingspunkt, er dette ildbord den perfekte løsning. Det giver fleksibilitet i både placering og brug, da det kan anvendes overalt udendørs, hvor du ønsker at tilføje varme og hygge.

Konklusion:
Hvis du vil skabe den perfekte kombination af stil, hygge og funktionalitet i dit udendørsområde, er Happy Cocooning kvadratisk gaspejs-ildbord i teak det oplagte valg. Med sin justerbare varmeeffekt, stilrene design og holdbare materialer vil dette ildbord hurtigt blive midtpunktet for mange hyggelige stunder i de kommende år. Tøv ikke – invester i både stil og komfort med Happy Cocooning ildbordet, og forlæng dine sommeraftener med klasse.

EGENSKABER

DET SIGER BRUGERNE

Kvadratisk gaspejs ildbord

FAQ - Mest stillede spørgsmål:

  1. Hvad er et ildbord, og hvordan fungerer det?
    Et ildbord er et udendørs møbel, der kombinerer funktionerne af et bord og en gasbrænder. Bordet skaber varme og hygge med levende flammer ved hjælp af en gasflaske. Flammerne reguleres via et kontrolpanel, og bordet fungerer som et samlingspunkt for afslapning og socialt samvær.

  2. Hvilken type gas bruges i ildborde?
    De fleste ildborde bruger flaskegas (propan eller butan). Gasflasken tilsluttes ildbordet via en gasslange, og størrelsen på gasflasken varierer, men typisk kan man bruge 5 kg, 10 kg eller 11 kg flasker.

  3. Er ildborde sikre at bruge?
    Ja, ildborde er designet med sikkerhed for øje. De har ofte indbyggede sikkerhedsfunktioner som termostat og flammekontrol. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger og sørge for korrekt tilslutning af gasflasken.

  4. Kan ildborde bruges i alt slags vejr?
    Ildborde kan bruges i de fleste vejrforhold, men de bør dækkes med et beskyttelsescover, når de ikke er i brug for at forlænge levetiden. De er normalt lavet af vejrbestandige materialer som rustfrit stål og glasfiberarmeret beton.

  5. Hvor meget varme afgiver et ildbord?
    Varmeeffekten varierer fra bord til bord. Mange ildborde kan levere op til 19,5 kW varme, hvilket er nok til at varme et større udendørsområde. Varmeeffekten kan normalt justeres efter behov.

  6. Er det svært at installere et ildbord?
    Nej, de fleste ildborde er lette at installere. Du skal blot tilslutte gasflasken til ildbordet via en gasslange, og derefter kan du tænde og styre flammerne med det indbyggede kontrolpanel.

  7. Kan jeg bruge mit ildbord på en træterrasse?
    Ja, mange ildborde kan bruges på træterrasser, men det er vigtigt at sørge for, at ildbordet står på en stabil og brandsikker overflade. Nogle ildborde leveres med indbyggede sikkerhedsfunktioner, men du bør altid følge producentens anbefalinger.

  8. Hvorfor er betonbordplader populære til ildborde?
    Betonbordplader er populære, fordi de er robuste og har en unik æstetik. De har et råt, men stilfuldt udtryk og er holdbare nok til at modstå vind og vejr. De kan også patinere smukt over tid, hvilket gør dem endnu mere unikke.

  9. Skal jeg vedligeholde mit ildbord?
    Ja, for at holde dit ildbord i god stand bør du regelmæssigt rengøre det og sikre, at gasbrænderen fungerer optimalt. Hvis bordet har en betonbordplade, kan det være nødvendigt at genbehandle det med sæbe eller en speciel coating for at beskytte mod smuds og pletter.

  10. Kan jeg bruge mit ildbord hele året?
    Ja, et ildbord kan bruges året rundt og er især populært i de koldere måneder, da det skaber både varme og stemning udendørs. Med et beskyttelsescover kan du sikre, at dit ildbord holder sig flot og funktionelt i mange år, selv når det ikke er i brug.

Forbrugertesten.dk er et gratis annoncefinansieret online forbrugermagasin, som har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det rette produkt til den rette pris via vejledning og inspiration i værdiskabende artikler.
Udvælgelsen af produkterne sker på baggrund af analyser og research, og artiklerne inkluderer produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre læser

Scroll to Top